Auto School 2

Al meer dan 100 jaar betrouwbaar vervoer

De geschiedenis van Taxi Witteveen begint in het pittoreske dorp Lemmer. Rond 1900 richt de familie Witteveen in dit Friese dorp een garagebedrijf op. Ruim 100 jaar later is dit familiebedrijf uitgegroeid tot één van de grootste mobiliteitsbedrijven in Nederland. De bakermat is nog steeds Lemmer. Maar ons werkgebied beslaat vandaag de dag een groot deel van Nederland.


Onze missie: vrijheid van bewegen

Vervoer Voor Iedereen

Mobiliteit geeft je de vrijheid van bewegen. Of je nu jong of oud bent en waar je ook heen reist. Taxi Witteveen geeft je die vrijheid. Wij maken je wereld groter. Dat doen we veilig, volgens afspraak en altijd zo verantwoord mogelijk. En natuurlijk met heel veel passie en plezier. Wij brengen elke reiziger met liefde van A naar B.

Vervoer voor iedereen

Kinderen

Wij houden je in beweging. Hoe jong of oud je ook bent en waar je ook naar toe gaat. Ook als je rolstoelinzittende bent of met een scootmobiel reist. Of je nu naar school, het zwembad, de bingoclub, de supermarkt of het wijkcentrum reist. Wij brengen je veilig heen en brengen je ook weer veilig thuis.

In een groot deel van Nederland voeren wij voor verschillende opdrachtgevers het doelgroepenvervoer uit. Dat is vervoer op contractbasis. In 2018 hebben wij enkele grote vervoersopdrachten aan ons werkpakket mogen toevoegen. Niet voor niets. Want als betrouwbare en innovatieve vervoerspartner komen wij onze afspraken na.

Zorgeloos reizen garantie

Tx Keur

Wie met Taxi Witteveen reist, heeft de zorgeloos reizen garantie. Een logisch gevolg van onze certificeringen en keurmerken. Taxi Witteveen is ISO 9001, ISO 14001 en Taxi Keurmerk gecertificeerd. Certificaten en keurmerken die aantonen dat we ons sterk maken voor veilig vervoer, kwalitatief vervoer, servicegericht vervoer en duurzaam vervoer.

Maatschappelijk betrokken

Witteveen Sponsoractiviteiten

De maatschappij dat zijn wij ... met zijn allen. Als onderdeel van die maatschappij dragen wij ons steentje bij aan de lokale samenleving. Wij geloven in een maatschappij waarin iedereen meetelt en meedoet. Als sociale ondernemer geven we kansen aan mensen die nu nog aan de zijlijn staan. We hebben de afgelopen jaren al tientallen mensen op weg geholpen naar betaald werk. Maar we sponsoren ook lokale initiatieven, zoals wijkcentra en sportverenigingen.