Auto School 2

Taxivervoer voor iedereen

Taxi Witteveen is vervoersspecialist als het gaat om het verzorgen van contractvervoer. Dat is bijvoorbeeld leerlingenvervoer en het vervoeren van passagiers van en naar dagbestedingslocaties. Taxi Witteveen verzorgt ook vervoer op afroep, zoals Regiotaxi-vervoer. Bent u op zoek naar een vervoersoplossing voor uzelf of een specifieke doelgroep? Dan nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen, zodat wij u een prijsopgave op maat kunnen toesturen.


Leerlingenvervoer

Auto School 2

Elk kind in Nederland heeft recht op onderwijs. De meeste kinderen gaan hiervoor naar een school in de plaats waar ze wonen. Zij gaan zelf naar school. Maar sommige kinderen kunnen niet zelf naar school, omdat ze een beperking hebben. Of omdat ze naar een speciale school gaan in een andere plaats. Taxi Witteveen verzorgt voor verschillende gemeenten het vervoer van deze leerlingen. Wij zorgen ervoor dat ook deze kinderen met plezier naar school gaan.

Maakt uw zoon of dochter gebruik van het leerlingenvervoer? En verzorgt Taxi Witteveen dit vervoer? Dan kunt u het routeschema van uw kind online bekijken. Hiervoor klikt u op de knop Ouderportaal.

Vraag een offerte aan
Ouderportaal

Zittend ziekenvervoer

Zittend Ziekenvervoer

Wij verzorgen zittend ziekenvervoer van en naar medische instellingen binnen en buiten uw regio. Wij bieden de mogelijkheid dat onze chauffeur wacht op de patiƫnt. Als u langere tijd binnen de instelling verblijft, kunt u bij ons aangeven hoe laat u opgehaald wilt worden. Als dat niet vooraf bekend is, kunt u altijd vanaf de instelling telefonisch contact opnemen met onze telefooncentrale.

Vraag een offerte aan
Ritboeking

Rolstoelvervoer

Rolstoelvervoer

Een lichamelijke beperking wil niet zeggen dat u de hele dag thuis moet blijven. Met Taxi Witteveen kunt u zelfstandig reizen. Bijvoorbeeld op bezoek bij familie, vrienden, naar de dokter, kaartclub, schouwburg of kapper. Alles is mogelijk als u duidelijk met onze telefonist(e) afspreekt waar en wanneer u opgehaald wilt worden. U kunt als rolstoelgebruiker altijd bij ons terecht. Wij hebben speciale rolstoelbussen in ons wagenpark en vervoeren alle soorten en maten rolstoelen.

Vraag een offerte aan
Ritboeking

Particulierenvervoer

Particulierenvervoer

Via ons telefoonnummer op de website kunt u een taxi bestellen die op de gewenste tijd komt voorrijden en u veilig naar de gewenste bestemming brengt. U kunt op elk gewenst moment een taxi reserveren. Het is dus ook mogelijk om een taxi te bestellen voor een rit die bijvoorbeeld pas over een week plaatsvindt. Zo bent u altijd verzekerd van een taxi die op tijd is!

Vraag een offerte aan
Ritboeking